Sunt julesnop ♥

IMG_0498 (2)

Sett av litt tid til å lage eget julesnop. Det er både koselig å pusle med juleforberedelser og så er det særdeles hyggelig å servere hjemmelaget snop. Ikke er det vanskelig, ikke tar det lang tid og ikke er det usunt dersom du bytter ut farin og mel med sukrin og nøtter.
Så sett av ett par timer den førstkommende helgen og bak!

Her er handleliste:
– Mandler, hasselnøtter, valnøtter (jeg liker å blande)
– Sukrin/ Stevia
– Sukrinmelis
– Smør
– 70% sjokolade
– Manuka honning

Jeg vet det er mange som er både skeptisk til SUKRIN og ikke er spesielt glad i smaken, men sukrin inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, har lite kalorier og gir et stabilt blodsukker.

NØTTER er jo som kjent en sunn og god kilde til de umettede fettsyrene som er viktig for hjertet og som kan redusere sjansen for hjertesykdom med opptil 21 prosent. Umettet fett kan også beskytte mot kreft, styrke immunforsvaret og øke konsentrasjonsevnen.

Litt SJOKOLADE (av den mørke sorten) hver dag øker forbrenningen, hjelper kroppen å kvitte seg med usunt fett og har en positiv effekt på blodsirkulasjon og blodtrykket. I tillegg inneholder den antioksidanter som holder deg ung og gjør deg lykkelig.

Så da er det bare å nyyyyte med god samvittighet!! Oppskrifter kommer…

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s