Lukten av jul ♥

IMG_0556 (2)
Vi har alle unike sanseinntrykk og ulik oppfatning om hva diverse lukter og smaker minner oss om, men vi deler også mange. Spesielt lukter og smaker som er forbundet med høytid og tradisjoner er lik for mange, litt avhengig av hvor i landet vi bor kanskje 😉 Når klementinene kommer i butikken begynner jeg å glede meg til jul, mens pepperkaker og gløgg er knallharde indikatorer på at adventstiden er i gang.

Jeg har gått til innkjøp av krydder jeg forbinder med julen. Disse brukes både til pynt, dekorering og matlaging. Nellik, kanelstenger og favoritten stjerneanis står fremme i glass på benken. Matretter du egentlig ikke assosierer med jul blir plutselig litt julete hvis du har i noen av disse. Eller du kan skru av lukket for å fylle kjøkkenet med deilige juledufter.
Krydderposene kostet 12,90 på den lokale innvandrerbutikken. De har stort og bra utvalg.

Du har kanskje hørt om Mark Knopfler, Gitaristen i Dire Straits? Jeg har aldri truffet han, men når jeg ser bilder av han tenker jeg på tåfis.. litt merkelig sanseinntrykk kanskje 😉

Reklame

En kommentar om “Lukten av jul ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s