GIVEAWAY ❤ English Tea Shop

Screenshot_2016-02-22-17-17-09-1Mange damer og te har nesten et «religiøst» forhold. Lysten på te er sterkt forankret i oss og en kopp varm te kan i enkelte situasjoner minne oss på meningen med livet. For hver følelse finnes det en egen smak te. Vi inntar te i store kopper og den bør aller helst nytes under et varmt pledd ❤

Oluf Lorentzen er så snille og stiller opp på en giveaway på bloggen. Så nå kan du stikke av med denne deilige teen:

 

Screenshot_2016-02-22-15-58-00-1Jeg var så spent når jeg pakket opp teen fra English Tea Shop. Ved første øyekast er boksene lekre med friske farger. Jeg visste med en gang hvilken jeg skulle teste først. Det måtte bli den grønne «lemongrass, ginger og citrus» da ingefærte er min personlige favoritt! Når du tar av lokket på boksen finner du 15 pyramideformede silkeposer med store biter av frukt og urter. En deilig duft av krydder fyller rommet 🍋🍃 Du klarer nesten ikke å vente med å smake på teen for å finne ut om det virkelig smaker som det lukter. English Tea Shop imponerer meg med å smake nøyaktig det den lukter. Denne friske urteteen gir meg et øyeblikk av klarhet om at det blir veldig vanskelig å kjøpe Twinings igjen. Jeg har fått en ny tegud.. og det faktum at dette er en økologisk te laget med en visjon om å ta vare på miljøet og menneskene gjennom fairtrade, gjør at jeg er enda et steg nærmere å konvertere.

IMG_20160222_152056Jeg har nå følt meg gjennom alle teene til English Tea Shop. Black tea chai trøstet både meg og en sår hals første dag i vinterferien. Typisk å bli litt pjusk i ferien. Om ikke chai’en kurerte meg fikk den meg i hvertfall til å føle meg bedre 🌻💛😊

Screenshot_2016-02-22-15-59-38-1Jeg hadde også med Tea Shop på piknik ute i hagen på Røed Gård.  Det var utrolig godt å varme seg på Spiced Red Fruits når det var kaldt ute. De varme tonene i teen varmet både humøret og kroppen ❤🍓 Teen er så fruktig og rik på smak at du verken trenger sukker eller honning. Anbefaler deg virkelig å teste denne!

Earl Grey er en safe te å servere alle. Her kommer den klassiske ceylon svart te med bergamot godt frem og den kan nytes uansett humør. Passer alltid.

White Tea er en naturlig søt te som er perfekt å få servert på sengen en lat morgen. Du kun lukke øynene og se for deg at kua står og beiter på enga utenfor. En lys og lett te 🌼🐄🌸🌼

Du trenger ikke å ha et like «religiøst» forhold til te som meg for å sette pris på en deilig kopp te, men jeg er ganske sikker på at din opplevelse av te styrkes betraktelig om du går av med giveaway’en til Oluf Lorentzen og får tilsendt English Tea Shop i posten. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget om hva din favorittsmak på te er 😃

Trekker en vinner førstkommende søndag. Lykke til!

Er du ikke den heldige vinneren får du kjøpt Tea Shop på Menybutikker. Tusen takk til Oluf Lorentzen som gjør at jeg kan glede en snikgjest ❤

 

 

Om snikgjest.no

Matglad hobbykokk
Dette innlegget ble publisert i En sniks tanker, sponset og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

32 svar til GIVEAWAY ❤ English Tea Shop

 1. Gina Bjerkan sier:

  😍😍 Ble så lysten på å prøve denne teen etter å ha lest bloggen din. Har også nå lenge lett etter white tea. Ønsker meg veldig 😃

 2. Julie sier:

  Jeg er også veldig glad i ingefær,og også nype! Vanskelig å velge mellom de to,de er fantastiske 🙂

 3. Laila Kambestad sier:

  Åh flott give away 😀 drikker det meste av te..men drikker nok mest Earl Grey 😄

 4. Jeanette sier:

  Lemongrass, ginger & lemon 🍋

 5. Jeg er veldig glad i frukt te. Spesielt teen fra earl grey som heter røde bær. Den er allerede søt, så jeg slipper å ha så mye sukker i den 🙂 ~Pia

 6. Camilla sier:

  Koselig blogginnlegg med flotte bilder! Denne teen høres spennende ut. Jeg fikk særlig lyst til å prøve «lemongrass, ginger og citrus». Deilig på en kald vinterkveld!

 7. Astrid Eng Johansen sier:

  Så flott giveway. Hadde vært gøy å smakt.

 8. Guro sier:

  Hørtes veldig spennende ut og hadde vært gøy å smakt disse! 🙂

 9. Hege sier:

  Nype-te er min favoritt💕

 10. Mona sier:

  Så spennende! Jeg har for tiden dilla på solbær te, men hadde vært spennende å se om noen av disse kunne blitt en ny favoritt! 😀

 11. Viktoria Grønn sier:

  Nam! Aldri smakt white tea før, det hørtes spennende ut! Eller så må det bli lemongrass, ginger og citrus. Alltid en innertier 🙂

 12. Ingrid Andrea Didriksen sier:

  Åh, sinnsykt lyst å smake! Den med sitrongress og ingefær er sikkert himmelsk 😍 Kjempefine kopper på bilde nr 1 forresten!

 13. Lisbeth Berge Viken sier:

  Så herlig og fristende te bilder og te-utvalg😄👍Elsker te! 💕 Black Tea Chai høres spennende ut!☕️😄

 14. Heidi Kjørvik sier:

  Ååååååå jeg elsker te og drikker x antall kopper pr dag. Denne ønsker jeg virkelig å prøve, krysser fingre og tær 🙂

 15. Maria sier:

  Herlige bilder! Jeg elsker te 💕 Og favorittsmaken må vel være eple og kanel 🙂

 16. Anja Gulliksrud sier:

  Liker så mange forskjellige!! Men chai te er alltid godt 🙂

 17. Kjersti sier:

  Jeg vet akkurat hvem jeg ville invitert på te 🙂

 18. Astrid D sier:

  Jeg er også veldig glad i ingefær-te. Ellers er lakrits eller kanel mine trofaste.

 19. Beate L sier:

  – Earl Grey har vært en favoritt i mange år.. 🙂

 20. Therese sier:

  Så lekre esker 😍😍 veldig glad i fruktte, og te med ingefær og sitron 😃

 21. Pia jo sier:

  Veldig glad i te med smak av sitrus.

 22. Liker godt te med bærsmak..vil gjerne smake denne typen😊

 23. kjerstin sier:

  Jeg er glad i eplete med en liten kanelsmak 🙂 🙂 krysser fingrene , te er så fantastisk 🙂 🙂

 24. Solfrid sier:

  Jeg drikker gjerne te etter humøret. Noen dager er det tradisjonell svart te med litt søtt i som er favoritten og andre dager er det grønn eller hvit te det går i. Ikke så glad i frukt te lengre. Har også fått smaken av sterk chai te og urtete m lakris. Har faktisk kuttet ut nesten all kaffe og drikker nå heller te. Skulle blitt veldig glad for å vinne. Kanskje får jeg en ny favoritt?

 25. Kristine sier:

  Jeg kom tilfeldigvis over kontoen din på Instagram. Når jeg så du hadde en konkurranse her på bloggen med te som premie måtte jeg bare delta 🙂 Jeg ELSKER te! Min favoritt te lager jeg selv med raspet ingefær og ferskpresset sitron og/eller lime. Jeg har enda ikke klart å finne en ingefær/sitron te som lever opp til mine smaksforventninger. Har ikke prøvd te fra English Tea Shop, men etter å ha lest dine anbefalinger ble jeg veldig nysgjerrig på å prøve den med Lemongrass, ginger and citrus. Krysser virkelig alle finger for at jeg vinner:) Ha en riktig god helg!

 26. irene Sandstad sier:

  kun en favoritt : grønne «lemongrass, ginger og citrus»

 27. Kate sier:

  Jeg drikker mye te, helt avhengig og da helst grønn te. Er veldig glad i eple og kanel, men syns lemongress, ginger og citrus hørtes veldig godt ut.

 28. Line røe sier:

  Drikker veldig mye te ☕ hadde vært morsomt å prøve noe nytt.favoritten er vel Earl grey

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s