Annonse – Maten er best ute

IMG_20160608_192422Sommeren er altfor kort til å tilbringes inne 🌞Ta med deg måltidet ut og nyt maten under åpen himmel. Maten smaker tross alt best ute! matprat.no har nå en konkurranse på gang hvor du kan vinne en bærbar WeberQ-grill. Bruk #MATENerBESTute og bli med i konkurransen. Hvordan ville du overrasket noen med lunch i det fri? »

Les mer om konkurransen her:

 

 

Screenshot_20160607-133258Det enkle er ofte det beste! En god brie, jordbær, et nydelig syltetøy fra Stonewall med fersken/bringebær/champagne, ferske croissanter og eplemost fra Dyre Gård 🐝
Screenshot_20160607-135211Jeg inviterte verdens beste Mamma på piknik i hagen på Røed Gård ❤ For å delta i konkurransen om det mest inspirerende matbildet i det fri kan du ta med deg matpakka, primusen eller grillen ut, knipse et bilde og dele bildet på instagram med #matenerbestute ☉ Konkurransen går ut juni måned. Gå inn på matprat.no og les mer om konkurransen.

Slik deltar du:
  • Last opp ditt matbilde på Instagram, tagg bildet med #matenerbestute. Husk at profilen din på Instagram må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig!
  • Del bildet ditt med venner og kjente via Instagram, Facebook og Twitter og få de til å stemme på ditt bilde på Instagram.
  • I konkurranseperioden kan du delta i konkurransen med så mange bilder du ønsker.

 

Screenshot_20160607-134801Den sosiale gårdskatten på Røed ville også være med på piknik 😻

 

Screenshot_20160607-135058Det ble en nydelig dag i hagen både for 2 og 4 beinte. Ikke tvil om at maten smaker best ute ☉🌸🌼🐝🍃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s