Actionplan uke 43 – kremet gnocchi

screenshot_20161027-093436Gnocchi er en fantastisk italiensk oppfinnelse! For det første smaker det bare sinnsykt godt og for det andre er det bare halvparten av karbohydratene enn i pasta. Gnocchi er laget på poteter og tilberedes på få minutter. Dette er et skikkelig lettvint og raskt måltid, og  du vet det blir bra når det inneholder bacon og creme fraiche! Kjøp en pose frosne grønnsaker og du har et måltid på 15 minutter. Helt sant! Jeg mekket dette før jeg gikk på jobb slik at keepern får i seg mat før fotballtrening. Med en god actionplan, innhandlede råvarer  og djevelsk stahet er middagen sikret. Bildet er preget av at jeg nå er mer fokusert på å stå løpet ut å gjennomføre ukemenyen enn av å være drevet av matglede.. men det smakte himla godt.

 

Slik lager du en deilig middag i en svisj:

 

 

screenshot_20161027-0846231 pk gnocchi

1 pose frosne grønnsaker

1 pk bacon i terninger

1 creme fraiche

3 vårløk

1 neve frisk persille

Salt

Pepper

 

Kok grønnsakene i max 4 minutter. Du ønsker å beholde grønnsakene sprø og smakfulle. Mens grønnsakene koker steker du baconet gyllent i panna. Tilsett gnocchi og stek videre på lav varme. Når gnocchien er gjennomvarme rører du inn crème fraiche, finhakket vårløk og persille. Hell av vannet på grønnsakene og vend de forsiktig inn i panna med de andre ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

 

screenshot_20161027-094043En deilig blanding av kremet gnocchi, salt bacon og sprø grønnsaker. En finfin middag som både store og små vil like.

I morgen er det siste dag av ukemenyen og jeg gleder meg til å bli ferdig. Jeg synes at matplaner er kjedelig. Alle måltidene denne uken smaker skikkelig godt. Det er en bra plan, men det er kjedelig å være låst til de tankene jeg hadde på søndag. Tenker at matplan er strålende for de som egentlig ikke er så glad i å lage mat, men som setter pris på å spise god mat. Så det er definitivt en bra greie for mange. Jeg er så ufattelig glad for at det står salat på menyen i morgen. Det skal jeg nemlig klare å lage uansett hvor mye lyst jeg har til å bryte..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s