Kanape med ørretrogn

screenshot_20161204-105119Det enkle er ofte det beste! Disse kanapéene smaker bare like himmelsk som de ser ut. Ørretrogn med pisket seterrømme, finhakket rødløk og en dillkvast servert på små kjeks med brent kullsmak er bare en munnfull perfeksjonisme. Det eneste du må gjøre er å piske setererømmen og dandere på små kjeks. Enkelt og usannsynlig godt!

Perfekt måte å ønske gjestene velkommen på sammen med et glass bobler eller som del av julekoldtbordet.

Slik lager du flotte ørretrogn kanapéer:

 

Ørretrogn

1 boks seterrømme

Dill

1 finhakket rødløk

Grovkvernet pepper

1 eske «Charcoal Squares»

 

Pisk seterrømmen stiv. Gjerne sammen med noen dråper sitron. Legg på en god kladd rømme på kjeksen og kvern over litt pepper. Du kan bruke salt kjeks, tykke flak potetgull, rugbrød, blinis osv..

 

342052

Kullkjeksen fra ‘The Fine Cheese Co’ har en tøff svart farge og en myk røket smak. Perfekt til ørretrogn og setterrømme kombinasjonen. Kjeksen får du kjøpt på Meny.

screenshot_20161204-105447Topp med riktig finhakket rødløk og en toppa teskje ørretrogn. Pynt med en kvast dill.

screenshot_20161204-104556Disse vakre og smakfulle kanapéene kler opp etthvert julekoldtbord. Selv en planke på tur i Vansjø blir lekkert. Har du lyst på en eksklusiv rett på tur, kanskje på toppen av Besseggen, pisker du seterrømmen og finhakker rødløken hjemme og tar med i sekken sammen med de andre ingrediensene. Tar liten plass i sekken, er lett å bære og enkelt å tilberede.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s