Kyllinglasagne


Dette er uten tvil den beste pastaretten jeg noen gang har spist!! Lasagne med kylling, creme fraiche, spinat og mozzarella smakte bare så vanvittig godt. Hvis jeg hadde måttet leve på 1 rett resten av livet tror jeg det hadde blitt denne. Ikke bare smaker den sinnsykt godt av cremet kylling og masse deilig ost, men den er så utrolig enkel å lage. Bruk en grillet kylling, ferdig revet mozzarella/cheddarblanding og vasket babyspinat og det eneste du trenger å gjøre er å legge ingrediensene lagvis i en ildfast form og sette den i ovnen. Riv den grillede kyllingen i biter med hendene og behold skinnet på. Det er mye god smak i skinnet. Smaksett med hvitløk, salt og pepper og du får en skikkelig digg kyllinglasagne jeg tror absolutt alle vil like. Får du middagsgjester lager du dobbel porsjon i en langpanne og du har en skikkelig nydelig middagsrett på null komma niks.

Slik lager du en deilig og kremet kyllinglasagne til 4 personer:


1 nygrillet kylling
Lasagneplater
1 beger creme fraiche
1 stor pose babyspinat
1 gul løk
3 hvitløksfedd
1 pose revet mozzarella/cheddar (200 g)
Salt
Pepper

Finhakk hvitløksfeddene og skjær løken i tynne skiver.

1: Start med å legge et lag lasagneplater i bunnen av formen. Hvis du ønsker å oppnå perfekt resultat koker du opp en kjele med varmt vann og koker lasagneplatene èn og èn i ca 10-15 sekunder før du legger de i formen. Hvis du velger en enkel løsning å bruker de som de er leser du på pakken og steker etter anvist tilberedningstid.
2: Riv halve kylling i mindre biter og fordel i formen. Bruk for all del skinnet hvor all den gode smaken sitter!
3: Legg på et halvt beger creme fraiche i kladder. Kvern over pepper og salt.
4: Strø over et tynt lag med revet ost. Bruke gjerne blandingsposene med både mozzarella og cheddar.


5: Fortsett med et lag av halvparten med spinat, hvitløk og løk. Jeg surret spinat, hvitløk og løk ett par minutter i olivenolje i stekepanna først, men du trenger ikke å gjøre det.


6: Gjenta 1-5 igjen


7: Avslutt med revet ost på toppen og stek kyllinglasagnen i ovnen på 200 grader i 25 minutter.


La kyllinglasagnen hvile 5 minutter før du serverer. Lag en enkel salat med ruccola, cherrytomter, agurk og vårløk til. Nyt ❤
Denne lasagnen er så enkel å lage at jeg rakk å lage den på morningen før jeg gikk på jobb. Klokka 08.39 gikk jeg ut av Sparbutikken på Dilling med en nygrillet kylling og kl 09.39 løp jeg ut av dusjen for å ta lasagnen ut av ovnen. Så utrolig deilig å komme hjem fra jobb til ferdig middag.


Hvis du ønsker å oppgradere kyllinglasagnen kan du ha i soltørkede tomater, oliven og sopp. Jeg valgte en vanvittig smakfull og enkel versjon jeg visste ville glede husets tenåring. Dette skal lages igjen snart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s