Son Brygge fikk Snikgjest på besøk

IMG_4855
Jeg har ved flere anledninger fått være snikgjest hos fiskehandler Øystein Bull ved Son Brygge.  Som det ligger i navnet er denne fiskebutikken lokalisert ved bryggen i Son.
Øystein besitter så utrolig mye kunnskap når det gjelder mat generelt. Han er utdannet pølsemaker, slakter, konserveringskokk og nå er han ansvarlig for den daglige driften av fiskebutikken.

Som snikgjest fikk jeg masse informasjon og inspirasjon rundt sjømat, men jeg fikk også lov til legge ut fiskedisken og lage skalldyrsalat fra bunnen av. Skalldyrsalaten er vanvittig god og proppet med skalldyr og inneholder ingen konserveringsmidler. Faktisk den beste skalldyrsalaten jeg har smakt.

Image-1 (1)
Foruten om fersk fisk og skalldyr som ligger på is i disken har Son Brygge mange andre flotte produkter som for eksempel rakfisk fra Valdres, røket ørret og laks, sild og fiskekaker.

Image-1
Image-1 (5)
Image-1 (3)
Image-1 (4)
Son Brygge lager en del produkter selv som fiskesuppe, bacalao, salater, aioli osv.
Fiskesuppen er godt kjent og likt av kundene. Håper vi får lov til å blogge den deilige fiskesuppen en dag..

stekt skrei i urtemarinade
Det er utrolig hyggelig å fortelle at Snikgjest har inngått samarbeid med Son Brygge og vil derfor blogge fisk- og sjømat fast hver onsdag, og kanskje noe oftere 😉
Første fiskeonsdagen presenterte vi stekt skrei i urtemarinade.
Oppskriften finner du HER.

IMG_3829
Ønsker du førsteklasses råvarer, super service, gode tips og eller bare en hyggelig prat anbefaler jeg deg å ta turen innom og hilse på Øystein og Nour som jobber hos Son Brygge.

Besøk den trivelige fiskebutikken med en av Sons beste beliggenhet på brygga da vel eller også på FACEBOOK.

Reklame

3 kommentarer om “Son Brygge fikk Snikgjest på besøk

  1. Vi er litt avhengig av oppskrifter for å ha gode fiskemiddager. Jeg ønsker dette virkelig velkommen. Skreimiddagen var fantastisk. Tusen takk for maten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s