Kambo Brukt og Antik

IMG_3693
Antik og brukt er skikkelig i vinden om dagen. Norge er ett av de landene i verden som bruker mest penger på oppussing og interiør, og fler og fler setter pris på kvalitet fremfor kvantitet. Vi leter etter unike gjenstander som skal si noe om hvem vi er og gi uttrykk for hva vi står for. Hos søte Line på Kambo finnes det tusenvis av flotte skatter.
Det er et hav av bruktbutikker rundt omkring, men jeg anbefaler deg virkelig å ta turen til Kambo brukt!!

IMG_3695
Hos Line  kan du gå rundt i timevis uforstyrret eller få super hjelp og mange fine tips. Line er veldig flink til å ta inn flotte gjenstander av høy kvalitet. Hun har stor omløpshastighet på varene sine og får stadig inn nye ting. Hun er ofte på messer og markeder og har mye kunnskap om perioder, merker og opprinnelse.

IMG_3679 IMG_3688 IMG_3689
På Kambo brukt finner du både klær, sko, hatter, møbler og pyntegjenstander.. men det er helt og pent! Du kan finne skreddersydd og designer merker 🙂

IMG_3684
Er du på jakt etter noe til barnerommet finner du det også!

IMG_3687
Bruktbutikken er en hobby og har derfor ikke fast åpningstid, men hun åpner gjerne ved forespørsel. Hvis det orange skiltet «Brukt Kambo» står ute når du kommer ut av Mosseporten tunnelen er hun i vertfall på plass.
Følg @bruktkambo på instagram for der legger Line ut bilder av nye og spesielle gjenstander. Eller hvis du først er ute og kjører kan du jo svippe nedom Kambo og ta en titt. HER finner du veibeskrivelse.

IMG_20140414_135315 IMG_20140513_135717
Dette er noe av tingene jeg har handlet hos Line den siste måneden. Norsk bomull og ull, ekte Pilot briller, italienske designer sko, strikket jakke fra 50-tallet, skinnjakke, Lee olabukser med knapper osv..  Mange av tingene har jeg også fått. Hun er glad i selge, men liker ikke å si prisene (les: veldige snille priser).

IMG_3685
Jeg er bare så for å handle brukt og antik og elsker tanken på at ting, møbler og klær skal få en second chance til  å glede nye personer fremfor å bli kastet.
Personlig har jeg en kombinasjon av litt nytt, antik og gjenbruk. Noen ganger kan et strøk maling eller en omgang med pussepapir gjøre underverker.

IMG_3686
På mange måter laget de bedre kvalitet før og gjenstander med en viss sjel ❤
Og hvis man kan finne akkurat den DEN gjenstanden til en rimelig penge er lykken komplett. Kanskje mangler du ett glass eller skål. Her er det fult mulig å kjøpe stykkevis også 🙂

IMG_3676IMG_3691
Ikke la deg stoppe av den litt industrielle fasaden på Kambo Brukt for på innsiden av denne døren er det service, hygge og vakre gjenstander. Sett av tid og kikk godt etter når du er der 🙂

Reklame

5 kommentarer om “Kambo Brukt og Antik

  1. Det finnes ikke noen andre nettside/facebook side?
    Har lagt de til på instagram nå! Min mor hadde vært innom standen deres på antikkmessa i Stavern, og kjøpt verdens nydligste 30-talls kjole til meg. Skulle gjerne sett mer.
    Om ikke får jeg ta turen fra telemark til Moss.

    1. Tror ikke det finnes noen nettside eller noe på facebook.. kun Instagram, Hanna 😉
      Hun er jo rundt på en del markeder. Send Line en melding på Instagram og hør om hun skal til Telemark eller i nærheten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s