Godt nyttår og takk for 2014 kjære snikgjester <3

Kjære snikgjester ❤

2014 var mitt første år som blogger. Jeg hadde null erfaring med å publisere på nettet og var heller ingen kokk.
Likevel valgte jeg å starte en matblogg fordi mat er min store hobby og lidenskap. Jeg la riktignok ned bloggen i desember, men etter å ha innsett at Snikgjest faktisk har vært til stor glede både for meg selv og andre har jeg bestemt meg for å gjenoppta den.

Jeg håper dere ønsker å være snikgjester i 2015 også slik at vi kan dele nye, enkle, smakfulle og kreative oppskrifter sammen.
Det kommer til å bli faste dager med innlegg og råvarer fra fine samarbeidspartnere. Må si jeg er spent og glad for å være i gang igjen.
Jeg setter veldig stor pris på at dere følger og er takknemlig for all tilbakemelding jeg får.

I tillegg til bloggen har jeg fått fantastisk mye positiv tilbakemelding både på facebook og instagram. Tusen takk!
Slik gikk det så i 2014:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 51,000 times in 2014. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 19 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Reklame

8 kommentarer om “Godt nyttår og takk for 2014 kjære snikgjester <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s