#snikgjest i sommer og vinn en feriegave

Screenshot_20160704-164502Sommer innebærer for de aller fleste av oss en etterlengtet ferie og tid til å kose seg med de man er glad i. Vi prioriterer å nyte late dager med lave skuldre. Snikgjesten har for vane av å innvilge seg ekstra lang sommerferie både fordi Keeper’n har 8 uker ferie, men også fordi mange av oss faktisk prioriterer å legge vekk mobil og pc, logge seg av sosiale medier og surfe in real life istedet. Jeg pleier likevel å dele en del bilder på facebook og instagram. Det vil glede meg om du legger deg til på begge stedene. School’s out for summer – så altså ingen regler, men om jeg har tid og lyst blogger jeg også litt! Håper vi kan holde kontakten gjennom sommeren og ta opp tråden som vanlig igjen til høsten.

 

Screenshot_20160705-001554Hashtag bilder, «postkort» og ferieminner på instagram med #snikgjest i sommer. Jeg kjøper en liten gave på en av mine reiser og gir bort til en heldig snikgjest når ferien er over. Har du ikke instagram kan du dele bilder på Snikgjest sin side på facebook. Artig å se hva Snikgjestene gjør i sommer. Snikgjest har allerede hatt en uke ferie på det blide Sørlandet som supporterende fotballmamma og innviet fjellet med hyttetur.

Screenshot_20160702-210654Ønsker alle mine fantastiske Snikgjester en riktig god sommer ❤ Stor klem

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s