Iskaffe

20160518_203322Jeg er et skikkelig kaffemonster og nå får jeg konkurranse av Keeper’n som har lagt sin elsk på iskaffe. Vi lager en super enkel, ikke så usunn og veldig god variant med nescafe espresso, brunt sukker, melk og isbiter. Med en stavmikser tar denne deilige kaffedrikken 1 minutt å lage. Den slår ikke MC Donalds sin Frappe på smak, men den er mye billigere og sunnere. Du kan selvfølgelig oppgradere smaken med mer sukker, vaniljeis og sjokolade, men dette er et godt utgangspunkt for en hverdags iskaffe.

 

Slik lager du en smakfull iskaffe:

 

1 neve isbiter

1 ss instant espressopulver

1 ss brunt sukker

2 dl lettmelk

Revet 70% sjokolade til topping

 

20160518_203435Ha alle ingrediensene foruten om sjokoladen i en høy stavmikserbolle. Kjør stavmikseren på max speed i ca 1 minutt til isen er finhakket og melken skummer.

 

20160518_203411Ha litt is i et glass og hell oppi iskaffe. Riv sjokolade og strø over. Ønsker du en mer ekstravagant og enda mer smakfull iskaffe bytter du ut litt av melken med litt vaniljeis. Har du karamell- eller sjokoladesaus er det deilig å ha over ved servering.

 

20160518_203349Så er det bare å nyte en iskald kaffe ❤ Jeg anbefaler ikke å drikke mer enn 3 kopper kaffe om dagen. Kaffe er vanedannende så dette er en guilty pleasure jeg bare serverer tenåringen en gang i blandt.

 

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s