Bringebær blondies

Screenshot_2016-03-08-09-59-28-1Dere har sikkert hørt at «blondes have more fun»? I dette tilfellet stemmer det skikkelig bra! Denne super vanvittig fantastiske smakfulle yummy fristende deilige kaken er latterlig lett og morsom  å lage. Bringebær blondies er sprø i kantene og med et mykt indre. Som blondiner flest 😉 Om du ikke har vært spesielt keen på blondiner før vil du bli hektet nå. Rykende fersk eller rett opp fra fryseren.. blondies smaker like vanvittig godt. Dette er hvit sjokolade sitt svar på Brownies, men bedre..

 

Slik lager du fristende bringebær blondies:

 

1.5 dl smeltet meierismør

2.5 dl demerara lysebrunt sukker

1 stort romtemperert egg

1 ts vaniljepulver

1/2 ts salt

2.5 dl siktet hvetemel

1.5 dl grovhakket hvit sjokolade

1 beger friske bringebær

1 neve mandelflak

Melis til topping

 

Sett ovnen på 175 grader.

Legg bakepapir i en liten rektangulær eller firkantet bakeform.

Screenshot_2016-03-08-10-05-30-2Bland smeltet smør, sukker, egg, vaniljepulver og salt med en mikser. Rør gradvis inn siktet hvetemel. Grovhakk hvit sjokolade og bland inn i kakerøren.

Screenshot_2016-03-08-10-04-24-1Spre røren ut i formen. Fordel bringebærene jevnt på toppen og strø over mandelflak. Jeg hadde kun en Fresh Freddie fra Simply Chocolate liggende hjemme, men den funket strålende med sin friske kokos og mintesmak.

Stekes midt i ovnen på 175 grader i 30 minutter.

Screenshot_2016-03-08-10-03-36-1Avkjøl kaken i formen. Kaken skal inn i fryseren i 10 minutter før den skal deles opp og serveres!! Dette gjør at kaken blir fast, men seig og deilig i konsistensen. Sikt litt melis over kaken før servering og ha gjerne is til.

Screenshot_2016-03-08-09-55-21-1Jeg frøs ned halve kaken og det overrasket meg at den var like sprø i kantene og kunne serveres nesten umiddelbart etter at jeg tok den ut. Jeg har allerede fått bestilling på denne deilige kaken. Artig å prøve noe nytt og ekstra morsomt når det smaker så godt!

 

 

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s