Guttas Gårdsbutikk

IMG_9128
Godt verktøy er halve jobben heter det. Gode råvarer er i så måte kanskje mer enn halve jobben. Det hjelper lite om maten ser bra ut hvis den ikke smaker bra.
Guttas Gårdsbutikk i Råde ligger rett ved gamle E6 på vei inn til Råde sentrum, det som tidligere het Jordbærbua. Jeg har vært kunde her lenge fordi jeg vet at Jarl Roger leverer de beste  råvarene fra lokale bønder. Når du handler hos Guttas Gårdsbutikk får du vite hvor mange timer det er siden grønnsakene ble hentet opp fra jorda, hvor langt unna dette jordet ligger og hva gården heter. I tillegg er han av de første som får tilgang på innhøstede varer. Det vil si at du finner vårens og høstens grønnsaker hos Guttas Gårdsbutikk før de ligger i hyllene på lavpriskjedene. Og til rimeligere priser.
What’s not to like!?

Dette kan du finne hos Guttas Gårdsbutikk:

IMG_9139
I tillegg til lokal frukt og grønt selger Guttas Gårdsbutikk spanske og italienske gourmetprodukter og egg fra frittgående høns.

IMG_9137 (1)
Her finner du et stort utvalg oliven, olivenolje, aioli, serrano, chorizo, manchego, pasta og mye mer.
Mangler du noe til kaffen på søndagene bør du stikke innom og kjøpe en boks italiensk is.

IMG_9140 (1)
Askim Frukt og Bærpresseri er godt representert og til rimelige priser.

IMG_9141 (1)
Guttas Gårdsbutikk har også mye blomster. Flotte og billige blomster.

IMG_9138 (1)
De ansatte på Guttas Gårdsbutikk møter deg med et smil og sender deg avgårde igjen med kortreist frukt- og grønt, brune egg, et smil om munnen og ønske om å komme tilbake.

IMG_9136 (1)
Gjør som Snikgjest og  12.000 andre facebookfølgere og ta turen innom Guttas Gårdsbutikk å få en herlig matopplevelse. Her varierer utvalget etter sesong og daglig tilgang fra lokale bønder så det er alltid spennende å ta turen innom.

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s