Pink Gin Tonic

Jeg skal ikke oppfordre noen til å drikke, men hvis du ønsker en kald og forfriskende SMARTKARBO drink blir min absolutte beste anbefaling «Pink Gin Tonic». Hverken gin eller indian tonic zero inneholder sukker. Denne drinken blander du enkelt med is og dobbelt så mye tonic som gin. Gin og tonic markedet har eksplodert de siste årene og vi har fått mange flinke norske produsenter. Jeg skal ikke påberope meg å ha smakt de alle, men Harahorn Gin har blitt en av mine favoritter. Det er selvfølgelig ekstra stas med en norsk produsent, men de lager utrolig god gin med fine smaker til fin pris. Sommerens favoritt var blå Harahorn gin med Nøisom Tindved tonic og vinterens favoritt er denne rosa gin og tonic. Tonic ligger generelt på ca 10 gram sukker, men Schweppes indian tonic zero er sukkerfri og har ingen kcalorier. Bland i små drinkglass eller høye stetteglass. Denne ble servert på hytta med is hakket ut fra vår egen frosne drikkevannskilde.

Slik lager du enkelt en forfriskende Pink Gin Tonic:

Pink gin med myk smak av bringebær og einer. Frisk avslutning mot syrlige bær og mild pepper.

5 cl Harahorn Pink Gin
10 cl Scweppes indian tonic
1 stor isbit (gjerne isball)

Vakker og forfriskende drink å gå inn i helgen med eller servere gjester som velkomstdrink

Finn frem et stort vinglass eller et stort whiskyglass og legg i en stor isbit. Du kan kjøpe silikonformer og lage isbiter selv eller kjøpe ferdige og store isbiter i butikken. Jeg kjøpte isballer som smelter sakte og holdt drinken kald helt til siste dråpe. Tilsett 5 cl pink gin og topp med 10 cl indian tonic zero. Harahorn Pink Gin produseres av Det Norske Brenneri og har sitt opphav i Agder. Ginen fremstilles av potetbrennevin og smaksettes med einerbær, blåbær, rabarbra, tang, merian, 16 andre krydder, urter, bringebær og sitron.
Personlig synes jeg ikke den har en utpreget bringebærsmak, men en mild og fin smak av bær og einer.

Kald og forfriskene drink av rosa gin og tonic

På hytta hakket jeg is rett fra drikkevannskilden og pyntet med frossen vakker lyng i et helt vanlig kjøkkenglass. Alt har sin egen sjarm.

Vinterens første kuldegrader malte et fint frostslør over naturen og la et tynt lag is på tjernet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s