Tv-aksjonen 2016 – auksjon av «Romantisk middag for 2» på QXL

screenshot_20161013-093308Snikgjest skal i samarbeid med Øystein Bull og Son Brygge auksjonere bort en «romantisk middag for 2″under årets tv-aksjon på QXL. Middagen tilberedes og serveres ute på Son Brygge. Vi  rigger opp med varmelamper, pels, pledd og levende lys. Øystein Bull griller hummer og fisk, og Snikgjest lager tilbehøret og serverer. På menyen står det grillet hummer til forrett, dagens ferske fisk med høstens råvarer til hovedrett og vi avslutter med en søt dessert. Overrask noen du er glad i eller be noen du kunne tenke deg å bli bedre kjent med på en romantisk middag på vakre Son Brygge.

 

screenshot_20161011-161323Son Brygge, den lille, store fiskebutikken i hjertet av Son sponser råvarene til denne romantiske middagen. Siden hummersesongen akkurat har startet er det naturlig å servere det til forrett. Til hovedrett blir det tilberedt fersk fisk. Hva slags type fisk avhenger av hva fiskeren har med i trålen. Det kommer uansett til å bli av ypperste kvalitet. Desserten får bli en overraskelse.

screenshot_20161011-162015Snikgjest har tidligere jobbet ved Son Brygge og samarbeidet mye med Øystein Bull rundt blogginnlegg og sosiale skalldyreventer. Øystein har stor kompetanse om råvarene og Snikgjest står for den kreative biten og fremførelsen.

screenshot_20161011-161636Høsten har kommet til vakre Son Brygge og båtfolket har reist, men Son har likevel mye å by på av arrangement, cafèer, restauranter, butikker, gallerier, museum, markeder osv.
Middagen blir servert ute på brygga etter stengetid, kl 19 fredag 28.oktober.2016.
Kle deg godt, men vi skal selvfølgelig gjøre vårt for at du og din gjest holder varmen med pels å sitte på, pledd og varmelampe. Kanskje du har lyst til å ta turen videre bortover brygga etter middagen å gjøre en helaften ut av det. Son SPA tilbyr også komfortabel overnatting hvis du ønsker å gå all the way.

Vi tar kontakt med DEG, som stikker av med det høyeste budet, etter auksjonen og tilrettelegger meny rundt eventuelle allergener og drikkevarer.

fb_img_1476427697738Vi gleder oss masse til å gi DEG og DIN utvalgte en helt spesiell middagsopplevelse med sunn og smakfull middag i romantisk setting på Son Brygge.

GÅ INN OG GI BUD HER

Velkommen ❤

blibossbarer
Bli med på verdens største dugnad og meld deg som bøssebærer HER.

 

Reklame

2 kommentarer om “Tv-aksjonen 2016 – auksjon av «Romantisk middag for 2» på QXL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s