Nutheims Mangosalat

Screenshot_2016-04-24-16-58-53-1.pngDenne fantastiske mangosalaten er  noe av det beste jeg har smakt! Full av smak, sødme, farge og vitaminer. En skikkelig boost for smaksløkene og humøret. Nå kan sommeren bare komme. Jeg er klar med grillmat og mangosalat. Jeg har faktisk laget denne mangosalaten to ganger på en uke og begge gangene til svinestek. Helt vanvittig godt.

Mangosalaten som passer til alt lager du raskt og enkelt slik:

 

 

Screenshot_2016-04-22-13-25-21-1Skrell og skjær en stor mango i passe biter. Finhakk chili og skjær 3 vårløker i skiver. Ha alt i en bolle og strø 1-2 teskjeer sukker over. Press over limesaft fra en lime og ha oppi en god porsjon olivenolje. Ca 0.5 til 1 dl olivenolje må til. Velg en olivenolje av god kvalitet med fruktig og rund smak.

Screenshot_2016-04-17-20-35-12-1Jeg har servert Nutheims Mangosalat til  svinestek to søndager på rad. Sødmen og friskheten passet perfekt til mild svinestek med smakfull BBQ rub. Innertier!

Screenshot_2016-04-24-16-56-56-1.pngNutheim Gjestgiveri er et lite familiedrevet trehotell i hjertet av Telemark. Stedet har lange tradisjoner med kunst og kultur i høysetet. Nutheim er et sted hvor både kropp og sjel får hvile. Sjekk ut hjemmesiden deres HER. Jeg har aldri besøkt stedet, men er likevel dypt forelsket. Nutheim står på min bucket list!

 

Screenshot_2016-04-08-15-09-03-1Tusen takk til supersøte Ida hos Ida’s Drømmeverksted på Røed Gård for oppskriften. Ida har et personlig forhold til Nutheims Mangosalat. Besøk Ida å finn inspirasjon til å dyrke kjøkkenhager eller handle unike treprodukter i hennes Drømmeverksted. Det er behagelig å være rundt denne flotte jenta.

Reklame

2 kommentarer om “Nutheims Mangosalat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s