BLT- sandwich


«Bacon Lettuce Tomato» sandwich!! Man trenger ikke å være ingeniør for å sette sammen denne sandwichen, men hvis man gjør det blir man belønnet med en utrolig smakfull sandwich proppet med deilig ingredienser lagt lagvis i lyst brød. Sprøstekt bacon, frisk salat, saftig tomat, majones og basilikumpesto er utrolig deilig kombo. Du kan spise BLT til frokost, lunch, middag, kvelds eller ta med som matpakke eller turmat. Dette er et skikkelig lettvint og utrolig godt måltid. Mye av hemmeligheten ligger i råvarene!
Jeg velger meg Hellman’s majones, smaksrike tomater og basilikumpesto fra Ellitsgaard.

Vær ingeniør på ditt eget kjøkken ved å konstruere BLT-sandwich slik:

Hvitt brød eller rundstykke
Bacon
Isbergsalat
Tomat
Hellman’s majones
Basilikumpesto

Start med å ha Hellman’s majones på bunnen. Vær raus! Du kan selvfølgelig bruke  annen type majones, men den rene og friske smaken i Hellman’s er perfekt til sandwich.

Legg på et rikelig lag med isbergsalat. Du kan også bruke annen salat, men isberg inneholder en del vann og gir ett sprøtt resultat flere timer etter smøring.
Topp med skiver av smaksrik tomat.

Legg på minst 3 skiver stekt bacon. Gjerne flere og bruk helst saltet og røkt bacon som smaker mer.

Smør pesto på topprundstykke eller den øverste brødskiva.
Jeg brukte basilkumpestoen til Ellitsgaard som er en serie av gourmetprodukter laget av den anerkjenet kokken Nicolai Ellitsgaard. Disse produktene er laget på rene og naturlige råvarer, god smak og kjærlighet.

Du får kjøpt alle Ellitsgaard sine produkter hos Guttas Gårdsbutikk. Dersom du er opptatt av kvalitet og god smak anbefaler jeg deg å prøve disse produktene.

Disse deilige BLT sandwichene ble spist flere timer etter at de var smurt i bussen til Sarpsborg 08 på vei hjem fra Oslo. Keeper’n var strålende fornøyd med BLT-sandwich og seier over Lyn. Med masse salat og tomat kan vel denne sandwichen beskrives som ganske sunn synes jeg. Du kan eventuelt bytte ut baconet med skinke.

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s