Røkt ørretrull

IMG_20151209_162727

Dette er et supersunt måltid, en smakfull forrett eller en spennende rett til et koldtbord. Deilig einerøkt ørret og en enkel omelett med urter rullet sammen. Få ingredienser, men mye smak. Disse vakre lakserullene ser like innbydende ut som de faktisk er!

 

På få strakser tilbereder du denne retten:

 

300 g røket ørret eller laks

5 egg

3 ss fløte

1 neve finhakket gressløk og persille

1 vårløk

2 ss olje til steking

 

IMG_20151209_115816

Start med å vispes sammen egg og fløte. Varm litt olje i en stekepanne på lav temperatur. Hell i eggeblandingen og strø over urtene og finsnittet vårløk. Stek på lav temperatur over tid mens du skjærer den røkte fisken i tynne skiver. La omeletten bli kald.

 

IMG_20151209_163109

Dekk en brødfjøl med plastfolie. Legg på et tett lag med fisk i tynne skiver. Tett i tett. La omeletten bli kald før du legger den oppå fisken. Skjær omeletten så den blir like stor som brødfjøla og laksen.

 

IMG_20151209_163037

Rull sammen fisk og omeletten med fiskesiden ut. Stram gjerne plastfolien slik at rullen blir fast. Legg den 10 minutter i fryseren før du skjærer den i skiver. Ikke for brede skiver! Husk at det kun skal være en munnfull. Pynt med litt dill.

 

IMG_20151209_163002

Jeg brukte Bryggas einerøkte ørret som er levert av Son Brygge.

 

En kommentar om “Røkt ørretrull

  1. Tilbaketråkk: Ren matglede | Snikgjest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s