Actionplan uke 43 – sushibowl

screenshot_20161026-133357Midtveis i uka og det står endelig fisk på actionplanen. Sushibowl med salma er en perfekt måte å tilberede et sunt og godt fiskemåltid uten noe som helst stress. Du kan i tillegg gjøre det ganske spennende ved å pimpe opp med sesamfrø, syltet ingefær og wasabi. Skap en helhet ved å bruke søt mango, «fet» avokado, likanes gulrot og lett agurk. Du trenger ikke å bruke sushiris. Kok vanlig basmatiris eller trøkk til med fiberrik villris som jeg har gjort. Den friske og salte soyasausen binder alle smakene sammen. Snakk om lillelørdag, men ta den ikke helt ut.. go easy on the wasabi!

 

Slik lager du et digg fiskemåltid på tiden det tar å koke ris:

 

 

20160106_120740-1Sushibowl er allerede blogget av snikgjest og du kan se oppskriften HER.

Jeg hadde i grunn ikke trengt å blogge i dag, men for de av dere som ikke er på facebook må jeg jo også kjøre actionplan hele uka. Og dere lurer vel på hvordan det funker med ukemeny? Si ja! Ja? Ok! Jeg har allerede begynt å bli lat.. jeg føler meg mindre kreativ og sliter faktisk med motivasjonen. Hadde mest lyst til å klæsje alt sammen i en haug. Hjelpes! Jeg føler ikke det minste glede over tanken å lage en ny rett i morgen. Mat.. tror søren meg matlysta avtar også. Det hjalp ikke at jeg fikk en overdose wasabi som brant seg oppover halsen og rev ut nesehåra mine.. Øya renner og jeg er faktisk litt usikker på om det er på grunn av wasabien eller at denne ukemenyen knekker kreativiteten min 😉

Nå blir det uansett fersk banankake og medbrakt kaffe på kretstrening. Mor må jo kose seg litt! Hvem sa at fotball på høyt nivå er slitsomt..? Jeg koser meg 😃

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s