Gnocchi med chorizo, tomat og parmesan

screenshot_20170301-122846Dette måltidet ble bare sykt godt. Laget i en fei og spist opp i en fei! Gnocchi er potetpasta med kun 1/3 av karbohydratene og med kanskje dobbelt så god smak. Jeg mener det  virkelig! Gnocchi kan du enkelt lage fra bunnen eller kjøpe ferdig og tilberede på 3 minutter. Du kan bruke det isteden for potet, ris, pasta eller i supper og gryter.
Dette måltidet tar kun 10 minutter å lage og har få ingredienser. Stek gnocchien i olivenolje i 3 minutter før du legger oppi chorizo i biter og smakstomater og lar det hele varmes under lokk i ytterligere 3 minutter. Før servering river du over litt parmesan og finhakket basilikum. That’s it! Og det smaker som sagt sykt godt 😀

Slik lager du en god middag på 10 minutter til 4 personer:

 

1 pk gnocchi (eller lag den selv SLIK og glutenfri SLIK)
4 hvitløksfedd
1 chorizo
1 pk smakstomater
Parmesan
frisk basilikum
Olivenolje
Pepper
screenshot_20170301-122611
Trykk hvitløksfeddene litt hardt ned mot fjøla slik at skallet nesten faller av og du ser hvitløkssaften piple ut. Varm litt olivenolje i en stekepanne sammen med hvitløksfeddene. Hvitløksfeddene stekes hele og gir smak til oljen, uten at du trenger å spise de. Tilsett gnocchien og stek i ca 3 minutter før du legger oppi hele smakstomater og chorizo i skiver. Legg på lokk og la stå i ytterligere 3-5 minutter. Ta av lokket og strø over revet parmesan og finhakket basilikum. Avslutt med å kverne over litt pepper.

picante-chorizo
Chorizo kommer i mange varianter. Jeg liker den picante typen som betyr krydret. Siden denne retten ikke har så mange råvarer synes jeg den sterke chorizoen gir ekstra god smak. Denne får du kjøpt på MENY og egner seg også veldig godt på pizza.

 

screenshot_20170301-122511Gnocchi fåes kjøpt ferdig både vanlig og glutenfri.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s