Laksesushi

Screenshot_20160811-220713Disse salmabitene er perfekt å servere som en del av havets festbord eller som forrett. De kan også nytes alene som sushi fordi du fortjener det! Laksesmaken passer perfekt sammen med de svarte sesamfrøene som virkelig vekker smaksløkene. Topp med wasabimajones, litt alfaspirer, finhakket gressløk og reddik. Alle disse smakene passer vanvittig godt sammen! Wasabimajones rører du enkelt sammen ved å ta Hellmann’s majones og wasabipaste.

Disse lekre sushibitene og smakskombinasjonen tilbereder du slik:

200 g salma
Svarte sesamfrø
Wasabi paste
Hellmann’s majones
Alfa spirer
Gressløk
Reddik

Screenshot_20160811-221014Start med å blande wasabimajones. 2 spiseskjeer majones med 1-2 teskjeer wasabi. Du må selv smake deg til hvor sterkt du ønsker det. Jeg snes det skal være litt sting i wasabien.
Finhakk gressløk.
Skjær reddik i tynne skiver.
Skjær salmaen i lange staver som er ca 2 cme brede. Legg et matpapir oppå skjærefjøla di. og hell utover svarte sesamfrø. Du kan også bruke ristede hvite sesamfrø eller blande. Rull salmastavene i frøene slik at alle sider blir dekket. Skjær forsiktig små biter og legg over på en tallerken.
Topp hver bit med en dæsj wasabimajones.
Legg en klype alfaspirer på toppen.
Strø litt gressløk over.
Avslutt med en skive reddik.

Screenshot_20160811-220559Du kan selvfølgelig endre på garnityret som du ønsker, men dette var en skikkelig god kombinasjon jeg anbefaler deg å prøve.
Håper det vil smake.

Screenshot_2016-02-10-18-06-59-1Jeg elsker sushi. Saitaku har alt av tilbehør til å lage god sushi. Du får kjøpt de på Meny. Takk til Oluf Lorentzen som har bidratt med så flotte Saitaku produkter.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s