Rask bacalao med lettsaltet torsk

bilde 4 (4)
Forrige uke tok jeg med Rema 1000 sitt høstoppskriftshefte hjem fra butikken. Det var mange fine oppskrifter der så jeg bestemte meg for å følge min egen anbefaling å lage noen retter. Første rett ut er bacalao. Jeg har aldri laget bacalao før, men jeg vet likevel at det opprinnelig skal være utvannet klippfisk i den, men tenkte likevel å gi denne enkle og raske oppskriften en sjanse. Jeg dro til nærmeste Rema med oppskriftsheftet under armen og handlet in akkurat det som stod.

Jeg må si at jeg er voldsomt positivt overrasket!! Oppskriften holder det den lover i forhold til tid, pris og kvalitet. Dette smakte kjempe godt og jeg kommer garantert til å lage den igjen 😀 Jeg anbefaler deg virkelig å prøve denne bacalaoen 🙂

Slik lager du raskt bacalao til en familie på 4:

bilde 3

bilde 2 (1)

bilde 4 (5)

bilde 1 (1)

bilde 1 (6)

bilde 5 (4)

bilde 2 (5)

bilde 5 (3)

bilde 1 (5)
Dette var bare så utrolig lettvint, raskt, smakfullt og under hundrelappen at dette skal vi lage igjen! Alle middagsgjestene, store som små, forsynte seg to ganger. Anbefaler å bruke 3 hvtiløksfedd i bacalaoen for litt ekstra smak og bytt gjerne ut en av paprikaene med gul paprika. Da ser retten friskere ut 😉 Klipp gjerne over litt frisk persille også.

Reklame

En kommentar om “Rask bacalao med lettsaltet torsk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s