Gresk salat

IMG_20151118_114556

Gresk salat smaker alltid godt. Uansett årstid! Gresk salat er enkelt og raskt å lage, det er nydelig som eget måltid eller som tilbehør og som del av et koldtbord.  Gresk salat metter godt med fetaost og oliven, tilfører kroppen viktige næringsstoffer og best av alt er at man kan spise så mye man vil uten å ha dårlig samvittighet.  Nesten i hvertfall 😉

 

Klikk deg inn og få en autentisk gresk oppskrift fra Nikolaos Rikos på gresk salat til 4 personer:

 

20151119_134050-1

Nikolaos Rikos er kokk og eier av en olivengård på Zakynthos. Han holder jevnlig mat- og vinkurs med fokus på Middelhavets kjøkken.

IMG_20151118_114452

Olivenoljen på bildet er økologisk Extra Virgin olivenolje fra Zakynthos som Nikos og Mariuos fra Middelhavets Delikatesse importerer. Olivenoljen, oliven, fetaost og pastaen deres kan du få kjøpt på Røed Gård på Jeløya.

IMG_20151115_111744

Snikgjest har brukt denne olivenoljen en god stund og bare elsker den. Nydelig rund og fruktig smak. Anbefales på det varmeste. Snikgjest hjelper også til ved utsalget ett par ganger i uken. Ta deg en tur da vel 😃

 

En kommentar om “Gresk salat

  1. Tilbaketråkk: Ren matglede | Snikgjest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s