Magiske marsmello (marshmallow)


Det er ikke noe magisk med disse marshmallowsene (heretter kalt marsmello).. foruten om at de ser og smaker helt utenomjordisk ut. Disse fargerike stjerneskuddene av marsmello på grillspyd dyppet i smeltet sjokolade og strø smaker helt himmelsk. Server som topping i kakao eller nyt de alene. Dette er den ultimate kakaoen å servere ute på tur da det er skikkelig artige å lage slike marsmello over bål. Ta vare på boksen neste gang du bruker hermetikk og vask den godt. Knekk sjokolade i biter og ha oppi boksen. Så smelter du sjokoladen over bål. Tre marsmello på grillspyd og dypp i sjokolade og så i strø. Spis umiddelbart eller la de stivne før du legger de til pynt i kakoen. Du kan selvfølgelig lage og servere slike herlige marsmello hjemme også.

Slik lager du fargesprakende marsmello på spyd:


1 pk marshmallow
200 g sjokolade
1 pk kakestrø
Grillspyd
1 hermetikkboks

Kakao

Knekk sjokoladen i små biter og ha oppi boksen. Sett boksen ved eller over bålet. Ikke direkte i flammene for da brenner sjokoladen seg. Spikk deg en pinne du kan røre med. Rør om ganske ofte.
Tre marsmello på grillspyd. Ha kakestrøet i en pose eller kopp slik at det er enkelt å dyppe oppi. Når sjokoladen er smeltet dupper du marsmello oppi sjokoladen og har den så over i strøet. Legg den på et kaldt sted slik at den stivner fort. Nå som det blir stadig kaldere ute er det derfor perfekt å lage ute på tur. Sjokoladen stivner veldig raskt.


Ha kakao i koppen og topp med marsmello.

Eller kos deg og spis marsmello alene.


Magiske marsmello er barnslig godt!! Det hjelper også å ha musefletter..

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s