Snadder fast food

screenshot_20170123-152030Slik skal du gjøre det om du vil servere skikkelig SNADDER FAST FOOD til de bortskjemte kidza, eller muligens bare til deg selv på en fredag kveld etter endt arbeidsuke. Det skal gå fort, det skal være enkelt og det skal bare være så sykt pakket med kcalorier, fete dressinger, spicy smaker og toppet med skikkelig dårlig samvittighet. Slapp av.. du har hele helgen på å forbrenne det av! Hvis du absolutt må kan du lage pommes frites selv fra bunnen, men for all del «take a load of» og overlat jobben til Hoff. Stek kjøttdeig, løk, hvitløk og chili sammen med AJVAR eller en krydderblanding etter ditt eget hjerte. Stable en haug med sprøstekt søtpotetfries på et fat og topp med deilige dressinger. Mitt valg falt på Gourmet Compagniet sin mango curry og rømmedressing. Ikke spar på kruttet nå! Friesen skal dynkes i digge smaker. Strø vårløk og persille over og avslutt med et lass av kjøttdeig i ajvar.  Sett deg ned og skuff innpå til ellevill jubel fra kidza som tror du har ramlet helt av helsekjøret. Om så bare for en liten stund…

Slik lager du snadder fast food til hele familien:

 

Pommes frites
500 g kjøttdeig
1 rød chili
2 hvitløksfedd
1 løk
1/2 glass Mama’s Ajvar
Vårløk
Persille
Ruccola (kan droppes)
Rømmedressing
Mango Curry

screenshot_20170123-153008Stek friesen etter anvisning på pakken. Skjær en løk i små biter og stek sammen med finhakket chili, hvitløk og kjøttdeig. Når kjøttdeigen er gjennomstekt tilsetter du et halvt glass ajvar. Mama’s ajvar er den desidert beste ajvaren som finnes. Har du ikke ajvar kan du bruke tacosaus, dolmio, pastasaus eller what ever. Det viktigste er at kjøttdeigen ikke blir for bløt, så moderer mengden saus. Skjær vårløk i strimler og finhakk persille. Du kan også bruke ruccola. Her er det egentlig bare å slå seg løs med sauser, rømme, revet ost, urter, guacamole, salsa osv. Don’t be shy 😉

screenshot_20170123-153133Legg Fries i bunnen. Jeg fikk tak i en pose søtpotetfries fra Bajazzo. Det er de beste friesen jeg har spist på lenge. Dynk de med deilig dressing. Hjemme hos oss ELSKER vi «Litt Bedre» sine dressinger. Her driver forøvrig Gourmet Compagniet med villedende markedsføring.. dressingene er nemlig ikke litt bedre, men VELDIG mye bedre. Rømmedressingen selges på Rema og de andre dressingene kan du nå endelig kjøpe på nett HER . Topp med vårløk, persille og kjøttdeig.

screenshot_20170123-153350Benk deg ned foran TV’n og nyt et snadder fast food-måltid. God helg!!

Reklame

2 kommentarer om “Snadder fast food

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s