Stubb’s Texas BBQwraps – marinert og grillet hjortefilet i tortilla

IMG_7457
Stubb’s er smakfulle sauser og marinader med ekte amerikansk Texas historie og autentiske naturlige barbeque smaker. Jeg valgte å marinere hjortefilet i den tradisjonelle, men smakfulle «Texas Steakhouse» med smak av hvitløk, løk, chili og pepper.
Tortillaene fikk også noen sekunder på grillen. Dette gjorde at de blåste seg opp og ble super gode å fylle med salat, hvitløksdressing, nygrillet kjøtt i strimler og Stubb’s Spicy Barbeque dressing.

Slik lager du enkelt et all american BBQ måltid til 3 personer:
ca 600 g hjortefilet (eller annet kjøtt)
1 dl Texas Steakhouse marinade

1 pk tortilla
1 glass Stubb’s BBQ Spicy dressing
Hvitløksdressing
Ruccola
Agurk
Tomat
Rødløk
Vårløk
Mozzarella (eller annen ost)
Reddik
Granateple

IMG_7389
Ta kjøttet ut i romtemperatur i god tid. Ligger kjøttet i plast tar du det ut av plasten og tørker av blod og gir det luft. Legg det i en form og hell over marinaden. Du kan godt marinere kjøttet en stund, men det er ikke nødvendig med Stubb’s. Det holder egentlig å pensle kjøttet rett før steking/grilling. Stubb’s har flere gode smaker og ulike varianter til okse, kylling og svinekjøtt. De inneholder ingen konserveringsmidler og er glutenfrie.
Så fort jeg åpnet flasken med Texas Steakhouse marinade og kjente den gode lukten skjønte jeg at dette måltidet ville bli bra.

Lag en smakfull, men enkel hvitløksdressing ved å røre sammen 2 dl rømme, 1 ts hvitløkspurè, 1 finhakket vårløk, litt frisk persille, 1 spiseskje olivenolje, 1 spiseskje sitronsaft og litt salt og pepper. Rømme roer ned chilismakene i marinaden og BBQ dressingen.

IMG_7450
Skjær opp salaten i ganske store biter og legg på et fat. Ruccola har en litt syrlig smak og er perfekt til kjøtt med mye krydder. Iseberg- og rapidsalat inneholder mye vann og metter ofte mer enn de smaker. Granateple kjernene er fantastiske å strø over. De har en nydelig frisk smak som topper det meste.

IMG_7451
Fyr opp grillen skikkelig og stek kjøttet ca 4 minutter på hver side, med lokket på. La kjøttet hvile minst 8 minutter! Steketid kommer selvfølgelig an på tykkelsen på kjøttet, men smale fileter generelt trenger ikke langt tid på grillen dersom du har nok fyr på.

IMG_7452
Mens kjøttet hviler varmer du tortillaene på grillen. De  trenger kun 4 sekunder på hver side så følg med. De blåser seg opp og blir ekstra gode 🙂 Når du har stekt de på begge sider bretter du de på midten og lar de kjøle seg av på et fat med litt folie over. Når temperaturen faller «stivner» de litt og du får en super skjellform å fylle med salat i bunnen, litt dressing og kjøttet på toppen.

IMG_7454
Skjær kjøttet i tynne skiver og la gjestene fylle tortillaene sine med salat og dressing etter eget ønske. Nok et minneverdig kosemåltid for takknemlige snikgjester.
Stubb’s innfrir på smak og styrke. Gleder meg til å prøve andre produkter også. Ingen vits å lage marinaden selv når Stubb’s gjør det så bra 😉

IMG_7455
Hjortefileten og Stubb’s fikk jeg hos Matland. Den var bare helt vanvittig mør og smakfull. Vi trengte ikke å tygge kjøttet.

 

 

 

 

 

Reklame

5 kommentarer om “Stubb’s Texas BBQwraps – marinert og grillet hjortefilet i tortilla

  1. Det ser helt nydelig ut! Kjenner jeg får vann i munnen;) Dette skal jeg absolutt prøve å lage selv:)
    Hvor får man kjøpt produktene til Stubb’s?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s